OM & KONTAKT

Vad är drömfabriken?

DRÖMFABRIKEN skapar KONST - helt enkelt.

Låt oss öppna dörrarna till vår kreativa värld. En värld av texter och bilder; av drama, film, ljud och hantverk. Drömfabriken är mittpunkten i ett kreativt universum där olika kunskaper och tekniker blandas för att uttrycket ska nå nya dimensioner. Vi söker ständigt efter nya möjligheter att utvidga vår kreativa verksamhet med människor som på olika sätt kan bidra att driva processen framåt. Det är en resa, ett livslångt projekt, från nu och 65 år framåt.


Vill du vara med?


Vilka är drömfabriken?

Elin Björkman är utbildad vid Calle Flygares teaterskola samt Lilla studions vuxenutbildning. Hon har även fördjupat sina kunskaper i olika uttryckssätt på scen som bland annat improvisation och Lee Strasberg-metoden. Elin har varit verksam i olika teatergrupper, däribland, teater Freja med uppsättningen Aniara samt Teater Apa med uppsättningen Inför lyckta dörrar.

Elin har även läst teatervetenskap vid Lunds universitet samt utbildat sig till lärare för grundskolans senare del och gymnasiet.


Marcus Bagge är i grunden fotograf som förutom åtskilliga år i branschen, även har undervisat i fotografi på olika nivåer och forum. De senaste åren har han helt ägnat åt att utveckla sitt fotografiska uttryck som konstform. Genom att använda fotografiet som en kreativ plattform har han vidgat sitt uttryck att även innefatta grafik, text och mycket mer. Se mer om aktuella projekt på www.photografica.se